OVERIG

Speeltuin ‘De Flipjes’ - Prins Hendrikweg 36 te Ouddorp
Bij goed of minder goed weer is een bezoek aan de speeltuin zeker op zijn plaats. Er zijn wippen, schommels, draaimolens, glij- en kabelbanen, trampolines, een draaischijf en nog veel meer! Voor de oudere jeugd is ook een tennistafel en een tafelvoetbalspel aanwezig. Toegangsprijs €1,50 per persoon per dag.

Beleef het mee op de Mékkerstee – Hofdijkseweg 34 te Ouddorp
Een ontspannen uitje op de geiten- en kinderboerderij en kaasmakerij. Met geitenkudde, speeltuin, pannenkoekenrestaurant en landwinkel. Toegang gratis. Geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Op zondag en maandag gesloten.

Bezoekerscentrum “De Grevelingen” - De Punt 4 te Ouddorp
Informatie over De Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van West-Europa

Deltapark “Neeltje Jans”: deltawerken, zeedieren & waterfun. Bezoek het binnenste van de Stormvloedkering of maak kennis met het grootste zeeaquarium van Zeeland; beleef de orkaanmachine of bekijk de historie van de overstroming van 1953, en maak tot slot nog een (gratis) rondvaart op de Oosterschelde. Bezoek aan de “Neeltje Jans”staat garant voor een dag binnen- en buitenplezier.Geopend van april tot november. Kijk voor actuele tijden op www.neeltjejans.nl

Rotterdam
Op 50 kilometer afstand ligt Rotterdam. Hier kunt u heerlijk winkelen, een van de vele musea bezoeken of een filmpje pakken in de bioscoop. Er zijn talloze restaurants. U kunt een bezoekje brengen aan de Euromast en genieten van de skyline van Rotterdam. Of met de kinderen even langs bij Blijdorp; een geweldig mooie dierentuin.

Zeeland
Goeree is een prima uitgangspunt om een bezoekje te brengen aan Zeeland. Als het om monumenten gaat is Middelburg de kampioen van Nederland. Per vierkante meter is er geen plaats die er zoveel telt als de Zeeuwse hoofdstad. Wie maritieme sfeer zoekt moet naar Vlissingen. Heerlijk flaneren over de boulevard met aan het eind het standbeeld van Michiel de Ruyter. En nog vele andere mooie plaatsen zoals Veere, Goes en Domburg.

VVV
De volgende excursies vinden plaats in de zomermaanden, op aanvraag, of in het evenementenprogramma van VVV Ouddorp aan Zee gepubliceerde tijdstippen.

Slikken van Flakkee (juli/aug.)
Westduinen / De Punt
De Kwade Hoek
Preekhilpolder/Kabbelaarsbank
De Kleistee
Stadswandeling Goedereede
Visafslag


Bosweg 2
3253 XA Ouddorp aan Zee
T: 0187-681789
F: 0187-683783
www.vvv-ouddorp.org