DE KAMERS
De familiekamer
Dit is de grootste kamer en is aan de voorkant gelegen. Hij heeft een 2-persoonsbed en een bedbank. Hier kunnen 3 volwassenen en een baby overnachten. De prijs per persoon per nacht is €37,=. Bij gebruik door 1 persoon is de prijs €42,=, bij 3 personen €107,=. Een baby is gratis en een kind van 2 tot 12 is €17,=. Vraag bij het reserveren, indien nodig, naar het babyledikant. Prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting.
De bruine kamer
Ligt aan de achterkant en heeft 2 eenpersoonsbedden. De prijs per persoon per nacht is €34,50. Bij gebruik door 1 persoon €37,=. Dit is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting.
De groene kamer
Aan de voorkant gelegen en heeft 2 eenpersoonsbedden. De prijs per persoon per nacht is €34,50. Bij gebruik door 1 persoon €37,=. Dit is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting.
De zijkamer
Aan de zijkant gelegen, heeft 1 stapelbed en is dus geschikt voor 2 personen. De prijs per persoon per nacht is €32,=. Bij gebruik door 1 persoon €37,=. Dit is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting.


Kortingsregel
Verblijft u meer dan 4 nachten per week opeenvolgend bij ons, dan ontvangt u 10% korting.